2010-03-09

Tredje gången gilt...

Idag hade mina barn studiedag och vad kan vara bättre än att kombinera det med fiske:) Skickade ett sms till brorsan och hörde om han också ville med, vilket han ville. Perfekt, alltid så kul att fiska tillsammans. Vi åkte hemifrån vid 10-tiden och är framme på sydkusten lite innan klockan 11. Väl framme så ser det riktigt fint ut med ett smaragd grön färg i vattnet ovan sandbottnarna. Bara älskar den färgen! Vågorna rullade in på ett perfekt sätt och förhållandena var riktigt lovande. Kanske blir det fisk idag?

Trots tillsynes fina förutsättningar så gick vi bom även denna gången. Vi provade två olika ställen men någon huggvillig fisk det kände vi inte. Men fisken fanns i alla fall inne. Vi såg flera fiskar som gick och vakade inom kastasvtånd, men hugga, det ville dom inte trots ideliga flugbyten. I slutet på turen så la sig vinden helt och havet blev spegelblankt på sina ställen. Fantastiskt vackert, men kanske inte så lyckat ur fiskesynpunkt.

Nya tag på fredag igen!



Mina fiskekompisar för dagen! Edvin (snart 6 år),
kusin Ellen (6 år), Adela 6 år, Anders (30 +)

5 kommentarer:

  1. Härligt att ni hade kontakt med fisk om inte i spöt så visuellt iaf. Ger ju fint krut för att fortsätta harva vidare.

    SvaraRadera
  2. Ja, det är i alla fall gott att se att fisken är inne, även om det är ganska frustrerande att inte kunna lura dom. Men i morgon ska det bli resultat, hoppas jag:). 3 turer utan fisk på land är lite väl...

    // D

    SvaraRadera
  3. Låter som om det är läge för någon liten brun märla.......

    P.S Anders ser ut som en polack på bilden D.s
    ;-)

    /Peter

    SvaraRadera
  4. Tror det blir lättare att lura dom när man inte har ungarna i släptåg. Fint att ta med dom men man brukar inte fiska värst bra då

    SvaraRadera
  5. Måste annars säga att det går riktigt bra att ha med dom. Men det är klart att dom kräver en viss uppmärksamhet. Är dom annars bara mätta och varma kommer man långt:)

    // D

    SvaraRadera