2010-07-03

Lögdebilder...

På måndag sticker jag på semester i fem veckor. Helt underbart! Kommer inte bli så mycket skriva av då, men fiske kommer det givetvis att bli. Semestern avslutas med en veckas laxfiske i Gaula. Ser riktigt mycket fram mot det. Tills vidare får du hålla tillgodo med några bilder från Lögde.

Tältet vid Klöse

Anders diskar i ordning efter frukosten

Laxlycka



Anders fiskar högåker en tidig morgon


6 kommentarer:

  1. Ja Lögde är en helt underbar älv att fiska i, gott att det är någon som håller koll på fiskedagarna och får alla goa minnen på pränt. Nästa gång hoppas jag att det blir laxbild på mig också:-) Ska ju upp en vecka i augusti så då blir det nog en och annan börting åtminstone, om det finns vatten i älven vill säga...

    SvaraRadera
  2. Ser ut som ni hade det riktigt bra trotts att fisket kanske kunde haft lite mer att önska.

    SvaraRadera
  3. Snyggt foto "beslaget på timmerstugan".

    //Andreas

    SvaraRadera
  4. Tackar:)

    Alla dessa lador som bara står och förfaller skapar verkligen karaktär. Är riktigt vackra måste man nog säga.

    // D

    SvaraRadera
  5. Tusan vad sugen jag är att åka upp och prova den älven,inte blev det bättre med din blogg som hamnade i favoriter på en gång:-)

    SvaraRadera
  6. Så kul att höra att du gillar bloggen:)...och nog är Lögde väl värd ett besök. Fantastiskt vacker! Sedan ska man nog inte räkna med att den kommer att vara lika generös som den varit mot mig de senaste gångerna. Turen måste ju släppa någon gång;)

    Vill du se mer bilder från Lögdeälven så gå in och kolla under mina bilder. Finns lite fler bilder från Lögde där än vad som är upplagt på bloggen.

    // D

    SvaraRadera